دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

کمالوندی: به جای توسل به اعمال فشار تعهدات تان را اجرا کنید

سخنگوی سازمان انرژی اتمی با اشاره به عقب نشینی یه کشور اروپایی از صدور قطعنامه درباره ایران در شورای حکام گفت: در شرایطی که آمریکا و سه کشور اروپایی تعهدات خود را بجا نیاورده اند توسل به شیوه های فشار مانند قطعنامه هیچ نتیجه ای جز ویران کردن باقیمانده برجام نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۶ - ۱۴ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 04
کد خبر: ۷۹۶۰۸

به گزارش راهبرد معاصر بهروز کمالوندی در گفت وگو با ایسنا در پاسخ به اینکه از قرار معلوم با وجود سر و صدای زیاد یکی دو روز گذشته در رابطه با احتمال صدور قطعنامه در شورای حکام، سه کشور اروپایی آلمان فرانسه و انگلیس درخواست خود برای صدور قطعنامه را پس گرفته اند؟ گفت: ما همواره گفته ایم که ایران فشار و تهدید را نمی پذیرد آن هم در شرایطی که بیشترین همکاری ها را تا کنون با آژانس داشته ایم. مشخص است که طرح و بحث قطعنامه از اول بی راهه و غلط بود.

وی تصریح کرد: اقدامات کاهش تعهدات ایران و مصوبه و قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم ها و صیانت از منافع ملت ایران در حقیقت تبعات نقض آشکار تعهدات طرف های مقابل در برجام بوده که البته هنوز در چارچوب برجام صورت می گیرد. 

آمریکا و کشورهای اروپایی باید قبل از هرگونه صحبت در خصوص تعهدات و عملکرد ایران پاسخگوی نقض آشکار تعهدات خود و عدم تلاش جدی اروپا در لغو تحریم ها باشند. معلوم است در شرایطی که تعهدات خود را بجا نیاورده اند توسل به شیوه های فشار مانند قطعنامه هیچ نتیجه ای جز ویران کردن باقیمانده برجام نخواهد داشت.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی افزود: توصیه ما به این کشور ها عمل به تعهداتشان است. ما همواره گفته ایم اگر طرف مقابل تمامی تعهدات خود را انجام دهد ما نیز  به تعهدات خود باز خواهیم گشت.

کمالوندی گفت: همکاری های ما با آژانس در چارچوب تفاهم اخیر با تمرکز بر موضوعات پادمانی ادامه خواهد یافت و در این خصوص به رایزنی های خود با آژانس ادامه خواهیم داد.

ایسنا

ارسال نظر